خانه / اخبار و مقالات / اندکی از خواص عناب

اندکی از خواص عناب

عناب میوه ی درخت کوچکی است که ارتفاع آن تا 10 متر نیز می رسد.

میوه براق و زیتونی شکل عناب که دارای خواص دارویی بسیار زیادی می باشد در ابتدا سبز بوده و پس از رسیدن به رنگ قرمز درآمده و در هنگام خشک شدن  چروک می خورد.

میوه عناب هم به صورت تازه مصرف می شود و هم به صورت خشک.
این میوه شگفت انگیز سرشار از ویتامین C می باشد.

در حالت تازه در این میوه عالی 74/ 36 درصد و در حالت خشک  65 الی 77/71 درصد قند وجود دارد و به همین دلیل از آن در تولید کمپوت و شیرینی استفاده می گردد.

عناب دارای خواص طبی متعددی میباشد و در مکاتب طب سنتی کشورهای مختلف جایگاه ویژه ای برای کمک به سلامت و درمان بیماری ها دارد.

خواص بسیار مفید عناب

عناب از میوه های بسیار مفید است که علاوه بر خواص تغذیه ای دارای موارد استفاده زیادی به عنوان یک گیاه دارویی است. .
این میوه که می توان درختان آن را از ایران تا هند و جنوب چین و حتی جنوب اروپا پیدا کرد، در هر منطقه ای دارای اسامی مختلفی است.
در هند و پاکستان آن را ایناب و در شرق آسیا آن را خرمای قرمز، خرمای چینی یا خرمای هندی می نامند.
عناب خشک بهتر از عناب تازه است و طبیعت معتدل متمایل به سرد دارد .
از دیگر خواص عناب این است که حرارت بدن  را فرو می نشاند و خنک است، عناب تازه مانند میوه های
دیگر مصرف می شود و اثر ملین دارد .
حضرت علی (علیه السلام) فرموده اند :عناب خواب آور است و بی خوابی را برطرف می کند و تب را می برد.
همچنین هسته عناب خواب آور میباشد و خستگی شدید را برطرف می کند و رشد موی سر را زیاد می نماید.
جالب است بدانید میوه های خشک شده آرامبخش ،ضد سرطان ،ضد بیماری های تنفسی ،تب بر ،مسکن ، اشتها آور ، بند آورنده خون ومقوی هستند . تصفیه کننده خون بوده و به هضم غذا کمک میکند .عناب در درمان نامرتب بودن ضربان قلب ،خستگی اعصاب ،عرق شبانه وتعرق زیاد بدن استفاده میشوند .
جهت اطاع از شرایط فروش عناب آجیلی ،عناب صادراتی،عناب براس سویق  میتوانید با ما در تماس باشید: 989157918171+

درباره‌ی zafari

همچنین ببینید

ماسک عناب

برای تهیه ماسک عناب به یک واحد عرق کاسنی، یک واحد گل گندم و عصاره عناب احتیاج خواهید داشت. جهت تهیه عصاره عناب ابتدا باید 6 عدد عناب را کاملا شسته و توسط یک چاقو به ایجاد برش هایی نازک بر روی بدنه آن بپردازید. سپس عناب ها را به مدت 1 ساعت درون ½ استکان آب جوش قرار دهید. سپس عناب ها را از آب بیرون بیاورید.

Call Now Buttonتماس فوری