خانه / اخبار و مقالات / بهترین روش برداشت زرشک و خشک کردن زرشک

بهترین روش برداشت زرشک و خشک کردن زرشک

سطح زير کشت محصول زرشک خراسان جنوبي  حدود 11 هزار هکتار میباشد و  شهرستان هاي قاينات و زیرکوه ، بيرجند، درميان و سربيشه بيشترين زمين هاي زيرکشت زرشک را دارند.
درباره به کارگيري روش هاي سنتي خشک کردن زرشک و نابودي بخشي از محصول میتوان گفت که

اهالي برخي مناطق به علت نداشتن مکان مناسب براي خشک کردن محصول از پشت بام و سطوح آماده شده

در کنار باغ ها استفاده مي کنند که اين امر مي تواند هنگام مواجه شدن با آب و هواي نامناسب زيان زيادي به محصول و

کشاورز وارد نماید.

اما با ایجاد  اصولی جايگاه مناسب بهداشتي در مناطق مختلف استان   اقدام نمود.

اگرچه درمقایسه با روش خشک کردن زرشک بصورت اناری مدت زمان بیشتری نیاز دارد اما بهارین روش ممکن و توصیه شده میباشد.

درنتیجه بهترين روش برداشت زرشک ،برداشت  با شاخه و خشک کردن در جايگاه هاي بهداشتي میباشد.

که هم ضايعات محصولات را به حداقل مي رساند و هم محصول با کيفيت بهتر به بازار عرضه مي گردد

که به علت حفاظت محصول در جايگاه فرصت بيشتري براي توليد کننده به وجود مي آيد

تا در زمان مناسب و با قيمت مناسب محصول خود را عرضه کند.

با ما در ارتباط باشید :

خرید زرشک پفکی
قیمت روز زرشک
صادرات زرشک
خرید و فروش زرشک

درباره‌ی gholami

همچنین ببینید

قیمت زرشک

صادرات زرشک به 30 کشور دنیا

گفتنی است زرشک تازه به 30 کشور جهان از جمله اتریش، استرالیا، آلمان، امارات متحده …

Call Now Buttonتماس فوری