خانه / اخبار و مقالات / چه زرشکی برای غذاهای مجلسی مناسب است ؟

چه زرشکی برای غذاهای مجلسی مناسب است ؟

هر چه زرشک تازه تر باشد ، غذا خوش رنگ تر  و خب به طبع خوشمزه تر میشود.

هر چه زرشک بماند ، تیره میشود مگر اینکه تا تازه است آن را فریز نمایید تا نرم و خوشرنگ بماند.

پس به خاطر داشته باشید مهمترین نکته برای خوش رنگ ماندن زرشک این است که زرشک را در فریزر نگهداری کنید تا رنگ آن ثابت مانده و سیاه و خشک نشود.

زرشک خوب ، قرمز روشن و خوشرنگ است ، بنابراین از خریدن زرشک هایی که رنگ تیره دارند خودداری کنید.

خواص زرشک پفکی و زرشک اناری
صادرات زرشک و زعفران
خرید عمده زرشک
خرید عمده زعفران
قیمت عمده زرشک

نحوه تفت دادن زرشک  برای غذا :

مواد لازم  :

زرشک یک پیمانه (میزان زرشک دلخواه است ، میتوانید برای هر نفر 2 تا 3 قاشق در نظر بگیرید )

شکر به میزان دلخواه

مخلوط روغن و کره 2 قاشق غذاخوری

آب یا گلاب یک قاشق

طرز تهیه :

اگر زرشک تازه است ، آن را پاک کرده ، بشویید و در آبکش بریزید تا آبش برود.

اگر زرشک خشک است ، آن را 15 دقیقه در آب سرد بریزید تا در صورت وجود برگ و سنگ ریزه آن جدا شود ، سپس بشویید و در آبکش بریزید .

زرشک را با یک قاشق آب (آب برای حل شدن زرشک است )  و کره و روغن در ظرفی ریخته و گرم کنید .

مراقب باشید داغ نشود.

سپس شکر را اضافه کرده و بلافاصله شعله را خاموش کنید.

بگذارید کمی بماند تا شکر و آب به خورد زرشک ها برود و پف کنند .

سپس روی برنج بریزید . همچنین در صورت تمایل کمی زعفران دم کرده بریزید و نوش جان بفرمایید.

 

قیمت زرشک اناری و پفکی

صادرات زرشک اناری و پفکی

خرید زرشک اناری و پفکی

قیمت روز زرشک

 

 

درباره‌ی zafari

همچنین ببینید

قیمت زرشک پفکی پترگان

قیمت زرشک پترگان [2 تیرماه 99]

قیمت امروز زرشک قیمت روز زرشک قیمت زرشک پفکی و اناری قیمت زرشک فله قیمت …

Call Now Buttonتماس فوری