خانه / اخبار و مقالات / چه زرشکی برای غذاهای مجلسی مناسب است ؟

چه زرشکی برای غذاهای مجلسی مناسب است ؟

هر چه زرشک تازه تر باشد ، غذا خوش رنگ تر  و خب به طبع خوشمزه تر میشود.

هر چه زرشک بماند ، تیره میشود مگر اینکه تا تازه است آن را فریز نمایید تا نرم و خوشرنگ بماند.

پس به خاطر داشته باشید مهمترین نکته برای خوش رنگ ماندن زرشک این است که زرشک را در فریزر نگهداری کنید تا رنگ آن ثابت مانده و سیاه و خشک نشود.

زرشک خوب ، قرمز روشن و خوشرنگ است ، بنابراین از خریدن زرشک هایی که رنگ تیره دارند خودداری کنید.

خواص زرشک پفکی و زرشک اناری
صادرات زرشک و زعفران
خرید عمده زرشک
خرید عمده زعفران
قیمت عمده زرشک

نحوه تفت دادن زرشک  برای غذا :

مواد لازم  :

زرشک یک پیمانه (میزان زرشک دلخواه است ، میتوانید برای هر نفر 2 تا 3 قاشق در نظر بگیرید )

شکر به میزان دلخواه

مخلوط روغن و کره 2 قاشق غذاخوری

آب یا گلاب یک قاشق

طرز تهیه :

اگر زرشک تازه است ، آن را پاک کرده ، بشویید و در آبکش بریزید تا آبش برود.

اگر زرشک خشک است ، آن را 15 دقیقه در آب سرد بریزید تا در صورت وجود برگ و سنگ ریزه آن جدا شود ، سپس بشویید و در آبکش بریزید .

زرشک را با یک قاشق آب (آب برای حل شدن زرشک است )  و کره و روغن در ظرفی ریخته و گرم کنید .

مراقب باشید داغ نشود.

سپس شکر را اضافه کرده و بلافاصله شعله را خاموش کنید.

بگذارید کمی بماند تا شکر و آب به خورد زرشک ها برود و پف کنند .

سپس روی برنج بریزید . همچنین در صورت تمایل کمی زعفران دم کرده بریزید و نوش جان بفرمایید.

 

قیمت زرشک اناری و پفکی

صادرات زرشک اناری و پفکی

خرید زرشک اناری و پفکی

قیمت روز زرشک

 

 

درباره‌ی gholami

همچنین ببینید

قیمت زرشک

صادرات زرشک به 30 کشور دنیا

گفتنی است زرشک تازه به 30 کشور جهان از جمله اتریش، استرالیا، آلمان، امارات متحده …

Call Now Buttonتماس فوری