خانه / اخبار و مقالات / تشکیل کنسرسیوم زرشک روی میز فعالان اقتصادی خراسان جنوبی

تشکیل کنسرسیوم زرشک روی میز فعالان اقتصادی خراسان جنوبی

 

 

تشکیل کنسرسیوم زرشک
تشکیل کنسرسیوم زرشک روی میز فعالان اقتصادی خراسان جنوبی
تشکیل کنسرسیوم زرشک
تشکیل کنسرسیوم زرشک روی میز فعالان اقتصادی خراسان جنوبی
تشکیل کنسرسیوم زرشک
تشکیل کنسرسیوم زرشک روی میز فعالان اقتصادی خراسان جنوبی

تشکیل کنسرسیوم زرشک

کمیسیون صنایع غذایی،کشاورزی، آب و منابع طبیعی اتاق بازرگانی بیرجند با هدف تشکیل و تعیین اعضای کنسرسیوم زرشک

و مشخص شدن وظایف هر کدام از بخش‌های این کنسرسیوم برگزار شد.

سید حسین خیریه رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی بیرجند در این جلسه اظهارکرد:

یک کنسرسیوم زمانی تشکیل می‌شود که می‌خواهیم از توانمندی های مشارکت کنندگان جهت بهبود در بهره وری و افزایش ارزش معاملاتی یک کالا استفاده نماییم.

وی بیان‌کرد: کنسرسیوم‌ها با این هدف تشکیل می‌شوند که از امکانات موجود به بهترین نحو ممکن استفاده شود.

رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی بیرجند گفت:

در زمینه محصول استراتژیک زرشک نیز با تشکیل کنسرسیوم توانایی‌ها تجمیع شده و توان مضاعفی در بهره وری در بخش تولید،

صنایع تبدیلی، بازاریابی و فروش آن کالا به ویژه در بازارهای صادراتی به وجود خواهد آمد.

خیریه با بیان اینکه طرح ایجاد کنسرسیوم زرشک در شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی مطرح و تصویب شده است، اظهارکرد:

می‌خواهیم با تشکیل این کنسرسیوم فعالان در حوزه محصول زرشک منافع بیشتری از کارکرد خود به دست آورند.

وی بیان‌کرد:کنسرسیوم تولید و فروش داخلی و خارجی محصول زرشک با محوریت اتاق بازرگانی و عضویت سه نفر از بازرگانان و صادرکنندگان( به پیشنهاد اتاق بازرگانی)،

پنج نفر تولید کننده(به پیشنهاد جهاد کشاورزی)،

سه نفر از صنایع تبدیلی و تکمیلی زرشک( به پیشنهاد سازمان جهاد کشاورزی و صمت) تشکیل می گردد.

رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی بیرجند ادامه داد:

تلاش ما بر این است که کنسرسیوم زرشک خراسان‌جنوبی ، میز صادرات عناب و زرشک و خوشه زرشک و

عناب همکاری مضاعفی داشته باشند تا در این حوزه از موازی کاری جلوگیری شود.

وی با تأکید بر اینکه باید مصرف زرشک و استفاده از آن را در صنایع تبدیلی و تکمیلی بالا ببریم، اظهارکرد:

علاوه بر اینکه با تبلیغات مصرف داخلی زرشک را افزایش می‌دهیم باید بازاریابی خارجی و صادراتی را نیز مد نظر داشته باشیم.

غلامرضا دره کی معاون مدیریت امور باغبانی جهاد کشاورزی خراسان‌جنوبی نیز در این جلسه اظهارکرد:

پیش بینی می‌شود که در سال جاری حدود ۲۲ هزار تن زرشک خشک از سطح باغات خراسان جنوبی داشته باشیم که افزایشی را نسبت به سال‌های قبل نشان می‌دهد.گفتنی است

در پایان جلسه رأی گیری برای تعیین اعضای کنسرسیوم زرشک صورت گرفت که

درحوزه تجارت و صادرات:آقایان احتشام(تروند زعفران)،

رضایی (یزدان پترگان آریا)،

آذری(اتحادیه زرشک کاران خراسان جنوبی)
در حوزه صنایع تبدیلی: آقایان بیکی(نگین شهر کاج)،صفارپور(ویتامین روزانه شرق)،خسروی(مدیر عامل قاین سرشک)
درحوزه تولید: آقایان غفاری (شهرستان آرین شهر)، موهبتی(شهرستان زیرکوه)،جوهری(شهرستان قاین)،رحیمی(شهرستان درمیان)، براتی( بیرجند) به عنوان اعضای کنسرسیوم انتخاب گردیدند.

مشاهده اخبار کامل در :http://biccima.ir/fa

درباره‌ی مهدیه ظفری

همچنین ببینید

برداشت زرشک

زمان برداشت زرشک و تاثیر نحوه خشک کردن زرشک بر کیفیت آن

زمان برداشت زرشک زرشک یکی از محصولات استراتژیک استان خراسان جنوبی میباشد. زمان برداشت زرشک …

Call Now Buttonتماس فوری