خانه / زرشک / زرشک اناری

زرشک اناری

انواع زرشک را با نام هایی چون زرشک پفکی و زرشک دانه اناری می شناسند که تنها تفاوت آنها در روش خشک کردن زرشک می باشد. پس از برداشت زرشک در مهرماه، دانه های زرشک تازه از شاخه ها جدا می شوند و در سطح زمین جلوی نور آفتاب برای چندین روز می مانند تا خشک شوند. با این روش زرشک دانه اناری بدست می آید که از ویژگی های ظاهری آن می توان به رنگ تیره تر اشاره کرد. اما در مقابل زرشک های پفکی دور از تابش مستقیم آفتاب و با شاخه هایشان بصورت آویزان خشک می شوند که به همین دلیل دارای رنگ شفاف تری خواهند بود.

پس از خشک شدن کامل زرشک ها تا حد امکان بادکشی می شوند به این معنا که به وسیله باد یا در فضای طبیعی و یا ایجاد باد مصنوعی برگ ها از دانه های محصول اصلی جدا می شوند. پس از آن زرشک ها در کارتن هایی بدون پلاستیک یا لمینت تا زمان فرآوری بعدی در محل خنک و به دور از آفتاب نگهداری می شود. در زمان فرآوری بعدی این زرشک ها در دستگاه سورت ریخته می شوند و برگ، شاخه و خار از آن جدا می شود، سپس با پروسه های دیگر سورت کردن سنگ و ضایعات سنگین هم از آن جدا خواهد شد.  زرشک در این مرحله پس از سورت کردن آماده عرضه در بازار می باشد.

درباره‌ی gholami

همچنین ببینید

جوشانده زرشک

زرشک از آن میوه های دارویی با مصارف بالا در بخش های مختلف میباشد. میتوان …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس فوری