خانه / زرشک / زرشک پفکی

زرشک پفکی

در تقسیم‌بندی انواع زرشک نوعی زرشک به نام زرشک پفکی وجود دارد که از آن به عنوان مرغوب ترین نوع زرشک یاد می‌ گردد. جالب است بدانید زرشک پفکی و زرشک دانه اناری در اصل محصول، تفاوتی با هم ندارند و تنها تفاوت آن‌ها روش خشک کردن زرشک می‌باشد.

همانطور که گفته شد زرشک های پفکی روش متفاوتی را جهت خشک شدن طی می‌کنند. بعد از برداشت بوته های زرشک، این محصول را با همان شاخه‌ها مانند کشمش در اتاق‌هایی آویزان می‌کنند و دور از نور آفتاب در جایی خشک و خنک برای مدت طولانی‌ای نگهداری می‌شوند. با توجه به این پروسه، زرشک پفکی حدود 3 الی 4 ماه بعد از زرشک دانه اناری به بازار عرضه می‌شود و قیمت بالاتری را نسبت به نوع دیگر به خود اختصاص می‌دهد.

این روش خشک کردن زرشک، موجب حفظ شفافیت زرشک می‌شود و محصول ظاهر مناسب خود را بیشتر حفظ می‌کند. به همین دلیل معمولا به این نوع زرشک، زرشک صادراتی نیز می‌گویند.

درباره‌ی gholami

همچنین ببینید

جوشانده زرشک

زرشک از آن میوه های دارویی با مصارف بالا در بخش های مختلف میباشد. میتوان …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس فوری