خانه / اخبار و مقالات / مراحل فراوری زرشک اناری پترگان

مراحل فراوری زرشک اناری پترگان

 

در اولین مرحله از مراحل فراوری زرشک دانه اناری ،  زرشک تازه با استفاده از ابزار های مخصوص از درخت زرشک بصورت دانه شده جدا میشود و به داخل ظرفهای تعبیه شده انتقال داده میشود.

 

مرحله دوم : انتقال زرشک به خرمن

در این مرحله زرشک های چیده شده از درخت به زمین های وسیعی که اصطلاحا به خرمن شناخته میشوند ، انتقال داده میشود و در  خرمن ، زیر نور مستقیم آفتاب به مدت حدودا یک هفته پهن میشوند.

در طول یک هفته این زرشک چندین بار با استفاده از ابزار مخصوص زیر و رو میشود تا :

اولا زودتر رطوبت خود را از دست بدهد و خشک گردد.

دوما از پوسیدگی آن جلوگیری میشود.

سوما برگ های آن به تدریج از آن جدا شود.

 

مرحله سوم : فراوری و پاکسازی زرشک

در این مرحله ناخالصی های زرشک بی دانه از جمله خار و برگ بطور کامل از آن با استفاده از دستگاه های مخصوص از جمله خارچین حذف میشود.

مرحله نهایی

بسته بندی و آماده سازی زرشک اناری برای ارسال  به مشتری.

 

برای خرید زرشک دانه اناری پترگان ، زرشک پفکی پترگان و آب زرشک طبیعی پترگان میتوانید با ما در ارتباط باشید.

شماره واتساپ و شماره تماس ما :

989157918171+

قیمت روز انواع زرشک

قیمت عمده زرشک

آدرس پیج اینستاگرام ما :

اینستاگرام پترگان

 

آدرس سایت پترگان

 

خرید عمده زرشک

خرید زرشک اناری

خرید زرشک صادراتی

خرید زرشک پفکی

 

 

درباره‌ی zafari

همچنین ببینید

قیمت زرشک پفکی پترگان

قیمت زرشک پترگان [2 تیرماه 99]

قیمت امروز زرشک قیمت روز زرشک قیمت زرشک پفکی و اناری قیمت زرشک فله قیمت …

Call Now Buttonتماس فوری