لواشک ترش مزه زرشک

لواشک زرشک

لواشک زرشک یکی از پرطرفدارترین تنقلات در بین افرادی که تمایل زیادی به رشی دارند، می باشد.

لواشک ترش در بین دختران طرفداران زیادی دارد به طوری که یکی از هدیه های دوست داشتنی برای آنها لواشک است.

باید توجه داشت که لواشک را با معده خالی و ناشتا نباید مصرف کرد و حتما باید بعد از غذا آ نرا استفاده کرد.

زرشک منبع مهم آنتی اکسیدان است و برای افرادی که قند خون و چربی خون دارند بسیار مفید است ولی افرادی که فشار خون پایینی دارند خوب نیست، چون فشار خون را پایین می آورد.

تهیه لواشک در خانه

تهیه لواشک در خانه

طرز تهیه لواشک زرشک

اگر خواسته باشیم تنها لواشک زرشک درست کنیم لواشک فوق العاده ترشی داشته باشیم به این صورت عمل می کنیم.

مواد مورد نیاز:

زرشک: نیم کیلو

آب: 2 لیوان

نمک: یک قاشق چایخوری

گلپر: یک قاشق چایخوری

زرشک را به همراه 2 لیوان آب در یک قابلمه ریخته و آن را بجوشانید تا خوب له شود.

در آخر گلپر را به آن اضافه کنید و بعد از 10 دقیقه زیر آن را خاموش کنید.

بگذارید مقداری سرد شود. بعد از صافی عبور دهید و دوباره روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود و در این مرحله یک قاشق چایخوری نمک را به آن اضافه کنید.

اگر خواسته باشید لواشک زیاد ترش نباشد. زمانی که نمک را به آن اضافه کردید یک  یک قاشق غذاخوری شکر هم با آن اضافه کنید.

خشک کردن لواشک در سینی

خشک کردن لواشک

زمانی که مواد سرد شد، روی یک سینی پلاستیک یا سفره یک بار مصرف می اندازیم و روی آن را مقدار بسیار کمی روغن می ریزیم و با فرچه آشپزخانه آن را در تمام سطح سینی پخش می کنیم.

مواد سرد شده را روی آن می ریزیم. توجه داشته باشید که لایه لواشک زیاد ضخیم نباشد.

اگر زیاد بود در سینی دیگری می ریزیم و آن را در جلو آفتاب مستقیم قرار می دهیم تا خشم شود.

اگر خواسته باشید که گرد و خاک روی آن ننشیند، روی آن کمی روغن می زنیم و یک پلاستیک یا سفره یک بار مصرف روی آن می گذاریم.

اگر نور خورشید زیاد نبود می توان آن را در خانه جلوی پنکه قرار داد تا با باد پنکه خشک شود.

برای آنکه لواشک در زمان خشک شدن کپک نزند حتما باید لایه نازکی باشد و آفتاب مستقیم به آن بتابد.

لواشک بعد از 3 تا 4 روز آماده می شود و شما می توانید آنها با قیچی به اندازه دلخواه برش داده و استفاده کنید.